Motivált Minden Napok

Blog

Az életünk tele van kihívásokkal, de gyakran elfelejtjük, hogy az öröm és a nevetés valódi gyógyító erővel rendelkezik. Azok a pillanatok, amikor hangosan nevetünk, nem csak a szívünk számára kellemesek, de a testünk és a lelkünk számára is hihetetlen előnyökkel járnak.

Az emberek közötti legkisebb gesztusok is képesek hatalmas változásokat előidézni az életünkben. Az egyik ilyen egyszerű, mégis rendkívül hatékony eszköz a mosoly. Nem csupán mások számára fontos és kedves gesztus, hanem saját magunk számunkra is jelentőséggel bír.

Az életünk folyamatosan kihívásokkal és lehetőségekkel teli. Ahhoz, hogy megtaláljuk és elérjük a céljainkat, szükségünk van valami különleges erőre, ami hajt bennünket előre a nehézségek ellenére is. Ez az erő a belső motiváció, amely a mindennapi életünk egyik legfontosabb kulcsa lehet.

Szakirodalmi definíció szerint a coaching olyan élethelyzetekben alkalmazható módszer, amikor elakadások jelentkeznek, nem tudjuk merre tovább, vagy hogyan tovább. Gyakorlatilag lelki edző!

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!


Fontos számunkra, hogy mindig a jogszabályoknak megfelelően működjünk, ezért adatkezelési tájékoztatónkat itt nézheted meg