Motivált Minden Napok

Blog

Kritikák, vélemények és tanácsok: szavak, melyek gyakran megmozgatják érzéseinket és gondolatainkat. Gyakran halljuk őket, de nem mindig tudjuk, hogyan kell velük helyesen bánni. Kritikákat gyakran negatívan értékelünk, ám valójában azok értékelő vélemények, melyek lehetnek pozitívak is. Ugyanígy, a vélemények és tanácsok is lehetnek építőek és...

Az én utam

2024.04.24

Szió, kedves olvasó! Engedd meg, hogy megosszam veled tapasztalataimat és meggyőződésemet arról, hogyan lehetünk a saját életünk mesterévé.

Tavasszal sokan sok megközelítésből javasolják a különböző méregtelenítő kúrákat, sok "Csinosodó" kihívás is indul ilyenkor, "érjük el a bikini formánkat", "legyen álom alakunk az esküvőre". Ezekkel nincs semmi gondom, sőt már én is kipróbáltam néhányszor és meg is tapasztaltam szervezetemre gyakorolt jótékony hatását.

Néha úgy érezzük, mintha az életünk egy hatalmas gödörben rekedt volna, ahol minden lépésünk csak tovább süllyedést eredményez. Azonban, ahogy a természet mindig megújul, úgy lehetőségünk van magunk is újra építeni, és megváltoztatni az életünket.

Az "Rend a lelke mindennek" mondás régóta ismert és sokszor hallott bölcsességet hordoz magában. Ám mélyebb megértést nyerünk, ha átgondoljuk, hogy mit is jelent valójában ez a kifejezés az életünk különböző területein. A rend nem csupán a külső világ rendszerezését jelenti, hanem befolyással van a belső egyensúlyra és hatékonyságra is.

Évente két alkalommal kell -még- az órán állítani, ez egy kicsit felborítja a napi ritmusunkat, ha nem is sokáig, de pár napig érezzük a hatását. Ez egy tény amin bosszankodással nem tudunk segíteni, ezért javaslom álljunk hozzá pozitívan.

Hiszem és tudom is, mert többször ki is próbáltam és számtalan esetben meg is tapasztaltam másoknál is, hogy a mesék sokszor segítenek, ezért bátran kimerem jelenteni, hogy:

Az életünk tele van kihívásokkal, de gyakran elfelejtjük, hogy az öröm és a nevetés valódi gyógyító erővel rendelkezik. Azok a pillanatok, amikor hangosan nevetünk, nem csak a szívünk számára kellemesek, de a testünk és a lelkünk számára is hihetetlen előnyökkel járnak.

Az emberek közötti legkisebb gesztusok is képesek hatalmas változásokat előidézni az életünkben. Az egyik ilyen egyszerű, mégis rendkívül hatékony eszköz a mosoly. Nem csupán mások számára fontos és kedves gesztus, hanem saját magunk számunkra is jelentőséggel bír.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!


Fontos számunkra, hogy mindig a jogszabályoknak megfelelően működjünk, ezért adatkezelési tájékoztatónkat itt nézheted meg